back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια του Φερέιρα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Διαβάστε επίσης

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδια του για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους Πασχαλάκη και Μίσιτς στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα (21/9, 18:30) για την 4η αγωνιστική της Super League στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ένα σημαντικό θέμα για τους γηπεδούχους είναι η θέση κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και η θέση του είναι επισφαλής.

Ωστόσο, λόγω της σημαντικότητας του ματς, ο Αμπέλ Φερέιρα δύσκολα θα τον αντικαταστήσει και επομένως ο Έλληνας πορτιέρο είναι προς το παρόν ασφαλής.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Γιόζιπ Μίσιτς συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, αφού έχει εντυπωσιάσει το τελευταίο διάστημα τον προπονητή του.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες, ο Φερέιρα πιθανότητα θα προτιμήσει τον Κροάτη.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τους Μάτος, Γιαννούλη, Κρέσπο και Βαρέλα στην άμυνα, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν οι Άντερσον Εσίτι και του Ντόουκλας Κόστα.

Στα άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ, ενώ οι Πέλκας και Άκπομ θα κινούνται στην επιθετική γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα