back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ-Άρης 2-2, σε ματς θρίλερ…

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στην Τούμπα σε ένα ματς – θρίλερ.

Ο Άρης φρόντισε να στείλει από νωρίς το μήνυμα στον ΠΑΟΚ ότι δεν πήγε στον ντέρμπι της Τούμπας απλά για να παίξει, αλλά για να το κερδίσει. Στο 4ο μόλις λεπτό ο Ιντέγε νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «κίτρινων» ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε χάρη σε κεφαλιά του Μάτος. Μετά την επίτευξη και των δύο γκολ τα νεύρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο με τη διακοπή να χαλά τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας ενώ οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τα μετόπισθεν θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα.

Με τα λεπτά περνούν ο Μάτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Με δέκα ωστόσο αγωνίστηκαν στη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Σάσα αντίκρισε με τη σειρά του την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 87′ ο Ματίγια έβαλε μπροστά τον Άρη αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γυριστό σουτ του Μίσιτς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΟΚ – Άρης 2-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 6′ Μάτος, 90+7′ Μίσιτς – 4′ Ιντέγε, 87′ Ματίγια

Κίτρινη: Άκπομ, Μίσιτς – Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί

Κόκκινη: Μάτος, Σάσα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ζαμπά (56′ Ελ Καντουρί), Πέλκας (15΄Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (70′ Σφιντέρσκι).

ΆΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα (46′ Εμαν), Σούντγκρεν, Ροουζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (85′ Σόουζα), Γκάμα (64′ Λάρσον), Ιντέγε.

Στέφανος Λεμονίδης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα