back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα

Διαβάστε επίσης

Αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τον καιρό βαθμιαία αίθριο. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 26 βαθμούς κελσίου.

Στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Στην Μακεδονία και την Θράκη θα είναι αίθριος. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, πρόσκαιρα αυξημένες στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αίθριος ο καιρός  και μόνο το πρωί στα βόρεια θα υπάρχουν νεφώσεις. Άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα