back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημ.Κρεμαστινός στον Αθήνα 9.84: “Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα διαπράξει ιστορικό λάθος εάν αντιπολιτεύεται περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ”

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα διαπράξει ιστορικό λάθος αν αντιπολιτεύεται περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ από ότι τη ΝΔ εξέφρασε ο ομότιμος καθηγητής Καρδιολογίας του Παν/μίου Αθηνών και πρώην υπουργός, Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Βασίλη Πάικο

“Εάν συμβεί αυτό θα είναι ιστορικό λάθος. Η κεντρώα θέση ουδέποτε ήταν έτσι. Ήταν ακριβώς το αντίθετο και αναφέρομαι στην Ένωση Κέντρου και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αν είναι άλλη πορεία, απέχει ιστορικά από αυτές τις θέσεις” είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Κρεμαστινός τάχθηκε υπέρ της άποψης για έναρξη διαλόγου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Όπως σημείωσε “οι δύο αυτοί χώροι είναι όμοροι, με την έννοια ότι περίπου οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν και τους μεν και τους δε. Δηλαδή άνθρωποι που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.” Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να γίνονται συζητήσεις ώστε να μην δημιουργούνται φαινόμενα όπως εκείνο του  Ματέο Σαλβίνι στην Ιταλία ή οπουδήποτε αλλού, όπου μη όμορα κόμματα συγκροτούν κυβερνήσεις και προκαλούν κακό στον τόπο και στα ίδια τα κόμματά τους”

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα