back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω απεργίας – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των ΜΜΜ.

Από νωρίς το πρωί πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας ( Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη )από την Πέτρου Ράλλη έως Αχαρνών.

Πολύ αυξημένη η κίνηση και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών), από Αττική οδό έως Αχαρνών.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην Πέτρου Ράλλη, από Θηβών έως Κηφισό στο ρεύμα προς Αθήνα.
Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων και στην άνοδο της Μεσογείων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης και στη λεωφόρο Συγγρού.

Χαμηλές ταχύτητες στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην άνοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Ηλιουπόλεως και στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (γραμμή 1 του μετρό) λόγω της συμμετοχής των εργαζομέων στην 24ωρη απεργία. Αντίθετα, με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Μετρό και το Τραμ.

Το Μετρό θα λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ και το Τραμ θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Επίσης την  Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, δεν θα γίνουν δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα