back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πότε θα καταβληθούν επιδόματα – συντάξεις Οκτωβρίου

Διαβάστε επίσης

Από αύριο, Τετάρτη, ξεκινά η σταδιακή καταβολή συντάξεων και επιδομάτων Οκτωβρίου, μεταξύ των οποίων και οι αυξημένες συντάξεις χηρείας για περίπου 90.000 δικαιούχους.

Αναλυτικότερα, οι πληρωμές θα γίνουν ως εξής:

Η αυξημένη σύνταξη χηρείας θα καταβληθεί από τις 25 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ανά ταμείο.Τα αναδρομικά από τον Ιούνιο, οπότε και ψηφίστηκε η σχετική διάταξη, θα καταβληθούν με την σύνταξη Νοεμβρίου.

ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ θα καταβάλλουν την σύνταξη Οκτωβρίου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.Την ίδια μέρα θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, καθώς και οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ΙΚΑ, Δημόσιο και ΝΑΤ θα πληρώσουν τις συντάξεις Οκτωβρίου, ενώ θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Η πληρωμή του επιδόματος ενοικίου, θα γίνει στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν έως και τις 31 Αυγούστου.

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να αναρτώνται τα πρώτα εκκαθαριστικα των συντάξεων στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) για τον Ιανουάριο του 2019.

Οι επικουρικές συντάξεις, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων ,την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα