back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εκτός ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη

Διαβάστε επίσης

Μακριά από την έδρα του, το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα δώσει ο Παναθηναϊκός το ματς με την Ξάνθη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα είναι διαθέσιμο και για το ματς της Εθνικής.

Ως γνωστόν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την αλλαγή χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας καθώς αυτός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και των φιλοξενούμενων.

Τόσο οι πράσινοι όσο και οι κιτρινόμαυροι αναμένουν από την αρμόδια εταιρία τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει μακριά από το ΟΑΚΑ το ματς με την Ξάνθη και η ΑΕΚ εκείνο με τον Βόλο.

Για την ώρα οι πράσινοι δεν έχουν οριστικοποιήσει την έδρα την οποία θα χρησιμοποιήσουν για το παιχνίδι κόντρα στους Ακρίτες και βρίσκονται σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιλογής.

Το σημαντικό επιπλέον στοιχείο που προκύπτει είναι πως δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως και η Εθνική θα μπορέσει να δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο το ματς με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μπορεί ως τώρα να φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ως έδρα το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί την πιθανότητα να χρειαστεί να αλλάξει.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα