back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1: Νίκησε αλλά ανησυχεί για τον τραυματισμό του Μέσι

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της Βιγιαρεάλ στο Καμπ Νου για την 6η αγωνιστική της Primera Division.

Στο 6′ ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκριεζμάν πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Αρτούρ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, άφησε άγαλμα τον Ασένχο. Στο 44′ η Βιγιαρεάλ μείωσε με τον Σάντι Καθόρλα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Αυτό ήταν το 10ο γκολ που δέχεται η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έχει την χειρότερη άμυνα στην Primera Division!

Το αρνητικό της υπόθεσης για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πως είδε τον Μέσι να αποχωρεί στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με ενοχλήσεις στο πόδι και τις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Φίρπο, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Σέρτζι (63′ Ντε Γιονγκ) Ρομπέρτο, Μέσι (46′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Σουάρες (78′ Φατί).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Ρούμπεν Πένια, Ραούλ Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Κιντιγιά, Καθόρλα (77′ Μπάκα), Τσουκουέζε, Οντιβέρος (57′ Τόκο-Εκαμπί), Μορένο (68′ Μόισες).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα