back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε απολογία ο ΠΑΟΚ που κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League, αλλά  βάσει των νέων άρθρων που αναφέρονται στην κλήση, αποφεύγει το κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.

Έγιναν γνωστές οι κλήσεις σε απολογία από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και σύμφωνα με αυτές ο ΠΑΟΚ γλιτώνει τα χειρότερα και κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να απολογηθεί για σωρεία παραβατικών συμπεριφορών. Απρεπή συνθήματα και λέιζερ, χρήση καπνογόνων, πυρσών, φωτοβολίδων και κροτίδων ως υπότροπη. Ρίψη όλων των παραπάνω, επίσης ως υπότροπη και το πιο σοβαρό είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, «χωρίς η είσοδος να συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας».

Κι όμως όλες αυτές οι παραβατικές συμπεριφορές, με τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, δεν επισύρουν ούτε καν ποινή έδρας, αλλά μόνο χρηματική ποινή. Στον ΠΑΟΚ συνεπώς, θα επιβληθεί πρόστιμο, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο λόγω των πολλών παραβάσεων και λόγω του ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι ήδη υπότροπος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα