back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ν. Βούτσης: Επιχειρείται να οδηγηθεί στις καλένδες η υπόθεση Novartis

Διαβάστε επίσης

Απάντηση στα περί σκευωρίας που επικαλείται η Κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis, έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

Όπως είπε “ Στη δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο τονίζεται πως η Novartis είχε προνομιακά εσωτερική ενημέρωση για το PSI. Αυτά δεν μπορεί να περνάνε έτσι, μιλώντας για σκευωρία”.

Κατήγγειλε δε ότι επιχειρείται να οδηγηθεί η υπόθεση στις καλένδες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά τα περί κυκλώματος με αναφορές σε Ράικου, Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη, γίνονται ακριβώς για να οδηγηθεί το θέμα στις καλένδες. Τέλος διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνηγορήσει σε αυτή τη διαδικασία και δεν θα ψηφίσει την προανακριτική για τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης. “Μόνο αν ερχόταν συνολικά η υπόθεση και το σκάνδαλο στη Βουλή θα συναινούσαμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να την ψηφίσει, ο κύριος Βούτσης είπε ότι κάθε πρόσωπο ή κόμμα κρίνεται από τις δημόσιες θέσεις και τοποθετήσεις του.

Τέλος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε ότι αν το νομοσχέδιο περιέχει την επιστολική ψήφο, δεν θα το ψηφίσει, καθώς θεωρεί ότι αυτή, καταστρατηγεί την ισότητα της ψήφου, και τη μυστικότητά της. “ Ο φάκελος θα γράφει Βούτσης, και μέσα θα έχει την ψήφο του”, είπε χαρακτηριστικά.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα