back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Προς Ριζούπολη ή Περιστέρι το παιχνίδι με την Ξάνθη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προσωρινής έδρας για το ματς της 6ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, με τη Ριζούπολη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και το Περιστέρι να είναι η δεύτερη επιλογή.

Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση να κλείσει μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ το ΟΑΚΑ, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Χθες υπήρξε η πληροφορία ότι σήμερα οι άνθρωπο του Παναθηναϊκού θα  επιθεωρήσουν το γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά αυτό το σενάριο εξαρχής δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, σε αντίθεση με το γήπεδο της Ριζούπολης.

Υποψήφια προσωρινή έδρα είναι και το γήπεδο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, αλλά η πρόσβαση στη Ριζούπολη είναι πιο εύκολη, λόγω του ηλεκτρικού, για τους οπαδούς που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Ένας άλλος παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην επιλογή του γηπέδου είναι και το VAR, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να γίνει μία πρόβα (το γήπεδο του Ατρόμητου σε αυτό είναι έτοιμο, αφού χρησιμοποιείται) για τη χρήση του βοηθητικού για τους διαιτητές συστήματος, και η σχετική απόφαση από τους «πράσινους» θα ληφθεί τις επόμενες μέρες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα