back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πεδουλάκης: «Ταιριαστό δίδυμο οι Καλάθης-Φριντέτ»

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής  του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε σήμερα  για τη νέα προσπάθεια της ομάδας, έκανε εκτενή αναφορά στο δίδυμο Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φρίντετ, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη, τονίζοντας πως πρέπει να χάσει… κιλά.

Αναλυτικά ο Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε για:

-την καινούρια προσπάθεια του Παναθηναϊκού:

«Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Από την προετοιμασία και τα φιλικά που αγωνιστήκαμε, πρέπει να κρατήσουμε πρώτα απ’ όλα την πολύ καλή παρουσία μας στα πρώτα 8? των επιθέσεων και πρέπει να βελτιώσουμε τα τελευταία 8” γιατί οι κρίσιμοι αγώνες κρίνονται σε επιθέσεις που ολοκληρώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είδατε η Ισπανία πήγε στο «5 εναντίον 5» εκμεταλλευόμενη τους Ρούμπιο και Γκασόλ και πήρε τα κρίσιμα παιχνίδια».

-το πως μπορούν να ταιριάξουν κάποιοι παίκτες όπως οι Καλάθης και Φριντέτ:

«Καταρχάς οι Καλάθης και Φριντέτ ταιριάζουν. Ο ένας είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και δημιουργός και ο άλλος εξαιρετικός σκόρερ που θα βοηθήσει τον Καλάθη να βρει περισσότερους χώρους. Να μάθει πρέπει ο Φριντέτ την ευρωπαϊκή πραγματικότητα… Είδατε τι έπαθε η Team USA και πόσο ζορίστηκαν οι παίκτες της να παίξουν με κανόνες της FIBA.

Οι μικροί χώροι, η κίνηση μακριά από την μπάλα τους ζόρισε σε αγώνες που τους έχασε από τους αντιπάλους της, αλλά και σε ματς που κέρδισε. Εγώ εκτιμώ πως Καλάθης και Φριντέτ στο παιχνίδι λόγω του στυλ τους που είναι διαφορετικό. Ακόμα τα παιδιά δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο. Βέβαια είναι λίγο καιρό μαζί στην ομάδα, νομίζω πως πρέπει να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό προσπαθούμε να το διανθίσουμε».

-τον Γιώργο Παπαγιάννη:

«Ο Παπαγιάννης είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να δουλέψει για να χάσει κάποια κιλά γιατί έχει παραπάνω. Στην Εθνική Ελλάδος που ήταν 20 μέρες δεν έπαιζε πολύ, δεν είναι τόσο καλά προπονημένος. Λόγω αυτού έχει λίγα κιλά παραπάνω που πρέπει να τα χάσει για να έχει περισσότερη ενέργεια στην ρακέτα και να μάθει να δουλεύει για να καλυτερεύει μήνα με τον μήνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα