back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση για το μετρό της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στη Βουλή ,με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Τα αίματα άναψαν, όταν ο ερωτών βουλευτής , κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μεταθέτοντας την ολοκλήρωση του έργου για το 2023, ικανοποιεί συμφέροντα και εξαργυρώνει τώρα deals που είχε κάνει προεκλογικά.

«Εμείς δεν εγκαινιάσαμε μουσαμάδες,δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες», απάντησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, λέγοντας ότι αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα ζήλευαν οι προπαγανδιστές των χειρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων.

«Ελπίζω η ιστορία να μην καταλήξει για σας ότι είστε ο Καραμανλής ο μικρός», είπε ο κ.Τριανταφυλλίδης,με τον υπουργό να απαντά ότι δε δεν θα ακολουθήσει τον βουλευτή στον παροξυσμό του.

Θεσσαλονίκη: Ρυθμίσεις για τα έργα του μετρό

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν οι νέες ρυθμίσεις για την οδό Βενιζέλου, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες του μετρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στα τμήματά της από το ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Αριστοτέλους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαλκέων, καθώς επίσης και από το ύψος της στάσης Αλκαζάρ (περίφραξη ΜΕΤΡΟ) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι.Δραγούμη.

Στη συνέχεια  και για τέσσερις μήνες για τα έργα του μετρό θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Δημήτρης Ράντος – Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα