back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλα όσα έγιναν στο street party της Στέγης

Διαβάστε επίσης

Βρεθήκαμε στο μεγαλύτερο street party της χρονιάς

Οι δρόμοι του Νέου Κόσμου γεμίσαν με κόσμό που χόρευε. Το μεγάλο πάρτυ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για την έναρξη της νέα καλλιτεχνικής περιόδου, κατάφερε να συγκεντρώσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, που γέμισαν τα στενά γύρω από το κτίριο της Στέγης για να χορέψουν, να αλληλεπιδράσουν, να γιορτάσουν τον ερχομό του φθινωπόρου με δωρεάν μπύρα και πολλή μουσική.

Με πολύ κέφι, την ζεβρέ τσαντούλα με το πρόγραμμα της Στέγης στον ώμο, το κινητό να καταγράφει και πολλά χαμόγελα οι Αθηναίοι βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα σε ένα πάρτι γεμάτο χορό που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το «ενήλικο» πρόγραμμα ξεκίνησε στις 7 μ.μ. με τον Yiorgos Garavellos, ακολούθησαν μια ώρα μετά οι Trophy Wives και στις 10 ακριβώς η συνθέτρια, τραγουδίστρια, μουσικός και ζωγράφος Σtella. Το θέαμα απογειώθηκε στις 10 με τους  Discosodoma Soundsystem και ένα queer cult πρόγραμμα στα όρια του drag show.

Ο Νέος Κόσμος, εκτός από το ηχηρό line-up είχε κουλούρια, μπουρίτος και hot dogs, ποτά από το six d.o.g.s και δωρεάν μπύρα την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα