back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω τελειώσει από την Εθνική Ελλάδας»

Διαβάστε επίσης

Αρκετό μέλλον έχει ακόμη στην Εθνική ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ξεκαθάρισε ύστερα από σχετική ερώτηση στη media day των Μπακς.

Ο «Greek Freak» στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… όνειρο που ζει, καθώς θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον αδερφό του Θανάση και στο τέλος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι αναφορικά με το επόμενο καλοκαίρι και τη free agency, λέγοντας πως είναι ασέβεια για τους συμπαίκτες του στα «ελάφια».

«Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μάς κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι όμορφο να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Όλα είναι εμπειρίες, που χρησιμοποιείς για την επόμενη φορά. Σίγουρα πάντως, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική!
», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση για την Εθνική ομάδα.

Στη συνέχεια, ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τον αδερφό του Θανάση, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13 που ήταν μαζί στον Φιλαθλητικό: «Από εκεί που ξεκινήσαμε, στο σημείο που είμαστε τώρα, είναι ένα υπέροχο όνειρο. Ένα μοναδικό ταξίδι».

Τέλος, ο ηγέτης των Μπακς ερωτήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται για εκείνον το επόμενο καλοκαίρι: «Νομίζω ότι είναι ασέβεια προς τους συμπαίκτες μου, να μιλάω για τη free agency και τι πρόκειται να κάνω».

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα