back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολιγοήμερη παράταση για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Διαβάστε επίσης

Ολιγοήμερη παράταση για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς η σχετική προθεσμία έληγε σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό η ένταξη στην ρύθμιση παρατείνεται έως και την 7η Οκτωβρίου ενώ όπως υπογραμμίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, πρόκειται για την τελευταία παράταση.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν υπαχθεί στη συγκεκριμένη ρύθμιση 510.000 οφειλέτες, ρυθμίζοντας χρέη 4 δισ ευρώ.

Γ.Βρούτσης: Υπεβλήθησαν 370.000 αιτήσεις

Την παράταση της προθεσμίας, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης. Σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση, ενώ αναφέρει πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ο κ. Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

«Δίνουμε παράταση, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, σε όλους τους οφειλέτες για τη συμμετοχή τους στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία.

Σκοπός αυτής της -μίας και μοναδικής- παράτασης είναι να διευκολυνθούν οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς, τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση. Τα συγκεντρωτικά στοιχεία, μέχρι σήμερα, δείχνουν να έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών και το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να ξεπερνάει ήδη τα 3 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζω, ωστόσο ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση και ότι η ένταξη των οφειλετών στη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους να διακανονίσουν τα χρέη τους με τους πλέον ευνοϊκούς όρους».

— Τελευταία ημέρα σήμερα για την καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος.

Λήγει και η προθεσμία υποβολής αίτησης για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα