back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός: Αδέλφια στην κερκίδα, αντίπαλοι για 90 λεπτά

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε ένα κομβικό παιχνίδι για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

O Ολυμπιακός στις 22:00-CosmoteSport2 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα στο Μαρακανά του Βελιγραδίου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Ένα ματς-γιορτή για τους οπαδούς στην κερκίδα, το οποίο είναι κομβικό όσον αφορά την κατάταξη στον όμιλο και την ομάδα που θα γίνει φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι αδερφικές σχέσεις των δύο ομάδων για 90 λεπτά θα μείνει έξω από τις γραμμές του γηπέδου στην άκρη και θα παλέψουν για το «τρίποντο» που θα τους βάλει σε θέση ισχύος, με τον Ολυμπιακό να βολεύεται και με ισοπαλία για τη μάχη της τρίτης θέσης μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έδωσε την πρόκριση στους ομίλους αλλά στο μυαλό του υπάρχουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Οι σίγουροι είναι ο Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο και Μεριά στην άμυνα, ο Γκιγιέρμε κι ο Μπουχαλάκης στο κέντρο και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε. Ο Μαρτίνς κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσει τους Γκερέρο και Μασούρας για την συμπλήρωση της ενδεκάδας, όμως ποιος αποκλείει να δούμε βασικό τον φορμαρισμένο Ελ Αραμπί ή και τους Καμαρά, Μπενζιά; Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες.

Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα προτιμήσει το 4-2-3-1 και η πιο πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπόργιαν, Γκόμελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκάγιτς, Γιόβανσιτς, Κάνιας, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Πόβκοβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, τέταρτος ο Αμαουρί Ντελερού, VAR ο Μπενουά Μιγιό και βοηθός VAR ο Ρούντι Μπουκέ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα