back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεγάλα αθλητικά γεγονότα στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας»

Διαβάστε επίσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά έκανε η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης.

Μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη η διοίκηση της ΕΙΟ θεώρησε σωστό και αναγκαίο να γνωριστεί και με τον Γ.Γ.Α. και να τον ενημερώσει για τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει αναλάβει και τα σοβαρά τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και τους ομίλους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε τέσσερα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τρία από τα οποία θα διεξαχθούν στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» κι έχουν τεράστια σημασία για τον ελληνικό αθλητισμό και τον τουρισμό μας, δεδομένου ότι θα έρθουν στη χώρα μας πολλοί ξένοι αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές και διάφορους άλλους συνεργάτες τους.

Στο 29ο «Athens International Sailing Week» του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή περίπου 600 ιστιοπλόων, ανάμεσά τους Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος RSX τον Μάιο του 2020, στο οποίο θα αγωνιστούν γύρω στα 200 σκάφη, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Λέιζερ στην Καλαμάτα με συμμετοχή πάνω από 200 σκάφη και του παγκοσμίου πρωταθλήματος CISM, το οποίο θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κ. Μαυρωτάς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και κατανόηση για τα διάφορα θέματα που έχουν προκύψει στην ελληνική ιστιοπλοΐα γενικότερα και υποσχέθηκε ότι στο μέτρο του δυνατού από τη θέση του Γ.Γ.Α. θα προσπαθήσει να συμβάλλει στη λύση των περισσότερων προβλημάτων και στην καλύτερη διεξαγωγή των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα