back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντόρσεϊ: «Θα συνεχίσω να παίζω στην Εθνική Ελλάδας»

Διαβάστε επίσης

Καμία πρόθεση να αφήσει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκαθάρισε στον Τύπο του Ισραήλ πως δεν θέλει να αφήσει το ελληνικό του διαβατήριο και πως θέλει να είναι διαθέσιμος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

«Η οικογένεια της μητέρας μου μιλάει εβραϊκά. Η μητέρα μου και η γιαγιά γεννήθηκαν στην Ιερουσαλήμ, ενώ η μητέρα μου έφυγε από τη χώρα όταν ήταν οκτώ ετών», δήλωσε αρχικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα «sport5.co.il».

Στη συνέχεια, ο διεθνής γκαρντ ερωτήθηκε για το διαβατήριό του: «Εάν θα μπορούσα να πάρω και τρίτο διαβατήριο χωρίς να αφήσω τα άλλα δύο, θα ήθελα να πάρω και το διαβατήριο Ισραήλ. Αλλά, εάν χρειαστεί να αφήσω ένα διαβατήριο τότε δεν θα το κάνω αυτό, θα διατηρήσω το ελληνικό και το αμερικανικό. Ξέρω ότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν τρία διαβατήρια».

Για το αν θα ήθελε να επιλέξει ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδα ή Ισραήλ: «Δεν υπάρχει επιλογή σε αυτό, καθώς έχω αγωνιστεί ήδη στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Ξεκίνησα να παίζω εκεί πριν γίνω 19 και θα συνεχίσω να παίζω εκεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα