back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ταλαιπωρίας συνέχεια σήμερα στην Αθήνα: Χωρίς τρένα, προαστιακό, κλειστοί δρόμοι

Διαβάστε επίσης

Νέα ταλαιπωρία για τους κάτοικους του λεκανοπεδίου σήμερα, αφού τρένα και προαστιακός έχουν σηκώσουν χειρόφρενο εξαιτίας της 24ωρης απεργίας.

Επίσης από 12 το μεσημέρι έως και 15:00 η Αθήνα είναι χωρίς Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, Μετρό και Τράμ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή πολλοί δρόμοι ήταν κλειστοί, λόγω της εορτής του πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ από τις 15:00 μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, στις παρακάτω οδούς, του δήμου Αθηναίων:

Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.
Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
Κανάρη, σε όλο το μήκος της

Χωρίς τρένο και προαστιακό σήμερα, στάση εργασίας και στο Μετρό

Οι εργαζόμενοι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, με αποτέλεσμα τα τρένα και ο προαστιακός να σηκώσουν χειρόφρενο.

Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν τα τρένο ή προαστιακό θα υποστούν για ακόμα μία ημέρα ταλαιπωρία, μετά την απεργία της Τετάρτης στα μέσα μεταφοράς.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως στη χθεσινή διαπραγμάτευση της Π.Ο.Σ. με τις Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ, οι απαντήσεις που έλαβαν δεν αποτελούν ούτε βάση για περαιτέρω συζήτηση.

Επίσης «την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών στις γραμμές 1,2,3 και ΤΡΑΜ της ΣΤΑΣΥ από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων», σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα