back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας λόγω της βροχής

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την Αττική.

Ειδικότερα, σημαντικότερες δυσκολίες παρατηρούνται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό, την Κηφισίας, την Κατεχάκη, τη Βουλιαγμένης καθώς και στην Ηλιουπόλεως, την άνοδο της Συγγρού, την Πειραιώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Από το πρωί, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στους δρόμους για την επισκευή προβληματικών φρεατίων. Έχουν ήδη επισκευαστεί 500 φρεάτια. Για τυχόν προβλήματα, οι δημότες μπορούν να καλούν στον τετραψήφιο αριθμό 1595.

Πόρους ύψους 180 εκ. ευρώ διαθέτει το υπουργείο Εσωτερικών για αντιπλημμυρικά έργα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εκατ. στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πλήθος προβλημάτων προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας σε Κεφαλονιά, Θράκη, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Ισχυροί άνεμοι στην Κρήτη. Συνολικά 27.000 κεραυνοί σ’ όλη την Ελλάδα. Σχεδόν 27.000 κεραυνοί καταγράφηκαν σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ». Σύμφωνα με το βροχόπτωσης δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών που έχει στη διάθεσή του το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών meteo.gr , τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφονται στην Ιθάκη με 86 χιλιοστά και στην Ξάνθη με 83 χιλιοστά.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν πριν από λίγο την Αττική έπεσε δέντρο στο ύψος της Λεύκας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία του διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ, και εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα