back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άστατος σήμερα ο καιρός

Διαβάστε επίσης

Άστατος θα είναι ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες τις πρωινές ώρες και στη συνέχεια θα σημειωθεί σταδιακή βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα δυτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στην υπόλοιπη χώρα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θράκη νεφώσεις με βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σε  Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα. Σταδιακά καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα