back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο ενόργανης: Ώρα Ολυμπιακής πρόκρισης για Πετρούνια

Διαβάστε επίσης

Ώρα νέων διακρίσεων για τους Έλληνες αθλητές της ενόργανης γυμναστικής που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης.

Τα φώτα πέφτουν κυρίως στους Λευτέρη Πετρούνια, Νίκο Ηλιόπουλο και Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι εκτός από το την παρουσία τους στο βάθρο, διεκδικούν και την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι τρεις Έλληνες εκπρόσωποι αγωνίζονται σήμερα (17:30-20:15), στην πρώτη από τις δύο ημέρες του προκριματικού των ανδρών, μέσα από τον οποίο καλούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Η χειρουργική επέμβαση του Λευτέρη Πετρούνια τον περασμένο Νοέμβριο στον αριστερό ώμο, αμέσως μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου στην Ντόχα, περιόρισε σημαντικά το διάστημα της προετοιμασίας του και δεν του άφησε τα χρονικά περιθώρια να δώσει κάποιο αγωνιστικό τεστ με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Έτσι, η επανεμφάνισή του έπειτα από ένδεκα ολόκληρους μήνες θα γίνει κατευθείαν στο «Χανς Μάρτιν Σλάιερ» της Στουτγάρδης.

Τη διάκριση στους κρίκους, που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, θα κυνηγήσει και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Στη μοναδική προηγούμενη συμμετοχή του στον θεσμό, το 2017 στο Μόντρεαλ, ο Κωνσταντινίδης είχε τερματίσει στην 20ή θέση.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά και αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει η «επιχείρηση Ολυμπιακό εισιτήριο» για τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος θα αγωνιστεί και στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού και θα κριθεί από το άθροισμα που θα συγκεντρώσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα