back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το ματς της ημέρας Άρης-Ολυμπιακός (19.30)

Διαβάστε επίσης

Δράση σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Βόλο και Κρήτη στη δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή (6/10).

Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ματς στο «Κλ. Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (19:30, LIVE στο fosonline.gr), με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το «διπλό» που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την ΑΕΛ.

Ο Απόστολος Τερζής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του τραυματία Κουέστα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Μαντί Καμαρά.

Νωρίτερα (17:15) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες παραμένουν στους τρεις βαθμούς μετά την ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και ψάχνουν βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, θέλουν να φύγουν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Ο τιμωρημένος Ματίας Ιγκλέσιας βρίσκεται εκτός για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι Πασαλίδης και Χαουρέγκι μπήκαν στην αποστολή. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού οι Μίροσλαβ Στοχ και Δημήτρης Πέλκας θα βρίσκονται στην Τρίπολη.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Γεντί Κουλέ με στόχο να συνεχίσει την καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και ο Βόλος φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 1:
Σάββατο 5/10
ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1

Κυριακή 6/10
15:00 Βόλος – Ατρόμητος
17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
17:15 ΟΦΗ – Πανιώνιος
19:30 Άρης Θεσσαλονίκης – Ολυμπιακός

Δευτέρα 7/10
20:00 Λαμία – Παναιτωλικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα