back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δυο αθηναϊκά μπαρ στη λίστα των World’s 50 Best Bars

Διαβάστε επίσης

Δυο αθηναϊκά μπαρ φιγουράρουν στη λίστα των World’s 50 Best Bars καθώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου.

Για ακόμη μία χρονιά, λοιπόν, τα The Clumsies και Baba Au Rum κέρδισαν (επάξια) μία θέση μεταξύ των καλύτερων, αποδεικνύοντας ότι η αθηναϊκή bartenting σκηνή δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις αντίστοιχες δημοφιλών μητροπόλεων.

Στην έκτη θέση, λοιπόν, φιγουράρει το The Clumsies (Πραξιτέλους 30), που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, αναφορικά με την ποιότητα και την εφευρετικότητα που χαρακτηρίζουν τα cocktails του.

Το έτερο ελληνικό μπαρ της λίστας συναντάται στην 31η θέση. Το Baba Au Rum (Κλειτιού 6) διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ρούμι στην Ευρώπη και τους πιο ταλαντούχους mixologists στην μπάρα του, ενώ έχει στιγματίσει τα βράδια και τα ποτήρια όποιου το έχει επισκεφτεί με ψαγμένα αποστάγματα και βραβευμένες επιλογές.

Κορυφαίο όλων «στέφθηκε» το Dante, στη Νέα Υόρκη, όπου κανείς μπορεί να δοκιμάσει το (κατά κοινή ομολογία) καλύτερο Negroni στον πλανήτη.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα