back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ίντερ-Γιουβέντους 1-2: Μίλησε η καρδιά της πρωταθλήτριας

Διαβάστε επίσης

Η Γιουβέντους απέδειξε ότι είναι η κυρίαρχος στη Serie A καθώς επικράτησε της μέχρι χθες πρωτοπόρου Ίντερ στο Τζουσέπε Μεάτσα με 2-1 και πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ είχε κάνει το απόλυτο μέχρι την έκτη αγωνιστική στη Serie A και ετοιμαζόταν να αποδείξει στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, πως φέτος μπορεί να της βάλει δύσκολα και να πάρει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν στην κορυφή πριν το ματς, όμως η Μεγάλη Κυρία απέδειξε γιατί είναι η απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν μέχρι τώρα η Γιουβέντους έδειξε ότι δεν γίνεται να την ξεγράψεις και με δύο γκολ των Αργεντινών, Ντιμπάλα και Ιγκουαίν νίκησε την Ίντερ και ανέβηκε εκείνη στην κορυφή της Serie A.

Η Γιουβέντους πέρασε από το Μιλάνο με γκολ του Ιγουαΐν στο 80′ κι έσπασε το αήττητο της Ίντερ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό, καθώς προηγήθηκε με γκολ του Ντιμπάλα στο 4ο λεπτό, μετά από λάθος του Χαντάνοβιτς που δεν εκτίμησε σωστά τη φάση.

Η Ίντερ ανέβασε την απόδοση της και στο 18ο λεπτό κέρδισε και πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός ήταν εύστοχος, ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Γιουβέντους κυριάρχησε, έχασε αρκετές αρκετές ευκαιρίες, με τον Ρονάλντο να έχει τις περισσότερες, έχοντας και δοκάρι στο 1ο ημίχρονο.

Στο 80ο λεπτό ο Ιγκουάιν έκανε το 2-1 και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και δείχνοντας κυρίως ποιος θα είναι το φαβορί και φέτος για τον τίτλο. Η Γιουβέντους έφτασε τους 19 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και πέρασε μόνη πρώτη, ενώ ακολουθεί η Ίντερ με 18.

Δείτε γκολ και φάσεις του ντέρμπι

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα