back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παύλος Γερουλάνος στον Αθήνα 9.84: “Ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες της απλής αναλογικής και να δουλέψει αυτό το σύστημα σε τοπικό επίπεδο”

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες της απλής αναλογικής και να δείξει πως αυτό το σύστημα θα δουλέψει σε τοπικό επίπεδο,  εξέφρασε στον Αθήνα 984, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στον Βασίλη Πάικο έκανε λόγο για ύπαρξη καλού κλίματος μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων, οι οποίοι -όπως είπε- πιστεύουν ότι τα προβλήματα της Αθήνας είναι μεγάλα και δεν χωρούν μικροπολιτικές κόντρες. “Βλέπω και από τον κ. Ηλιόπουλο και από τον κ. Σοφιανό και βεβαίως από τη δική μας παράταξη να φέρνουμε εποικοδομητικές παρεμβάσεις ώστε να προχωρήσουμε μπροστά” σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο κ Γερουλάνος εξέφρασε ικανοποίηση για την αναφορά του στις υιοθεσίες δημοσίων χώρων, κυρίαρχο θέμα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας με την παράταξη “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.”
“Θεωρώ ότι κάνει καλό για τον τόπο κάθε καλή ιδέα που υιοθετείται. Οσο υπάρχει αυτό το κλίμα,θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι η Αθήνα μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες της απλής αναλογικής και να δείξει ότι ενδεχομένως μπορεί να δουλέψει ένα τέτοιο σύστημα σε τοπικό επίπεδο” επισήμανε.
Για το ΚΙΝΑΛ ο κ Γερουλάνος υπογράμμισε την ανάγκη ενός καθαρού Κεντροαριστερού λόγου, δηλώνοντας πως Κίνημα Αλλαγής δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ΠΑΣΟΚ. Οπως δήλωσε, “Ενα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να αποσαφηνίσει τη στρατηγική, τις θέσεις και τις προτάσεις του και το καταστατικό του. Χρειαζόμαστε ένα νέο καταστατικό πολύ πιο ευέλικτο, διότι αυτή είναι η βάση στην οποία μπορείς να κτίσεις. Δεν μπορείς να έχεις ένα δυνατό ΚΙΝΑΛ, αν δεν έχεις ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ”

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα