back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέταγε «φωτιές» η Μπαρτσελόνα- Σάρωσε 4-0 τη Σεβίλλη

Διαβάστε επίσης

Με ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο η Μπαρτσελόνα πέτυχε 3 γκολ και επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με 4-0 εντός έδρας, ανεβαίνοντας στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Οκτώ λεπτά ήταν έφτασαν στην Μπαρτσελόνα για να καθαρίσει τη Σεβίλλη. Σκόραρε τρεις φορές από το 27′ έως το 35′ «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση, βάζοντας και ένα τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 4-0.

Επιστροφή στα γκολ για τον Λιονέλ Μέσι που πλέον δεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με τους «μπλαουγκράνα» να φτάνουν στην 3η διαδοχική τους νίκη και να δείχνουν ότι επανέρχονται στην καλή αγωνιστική κατάσταση.Το σκορ στο «Καμπ Νόου» άνοιξε στο 27′ ο Λουίς Σουάρες με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι και 5 λεπτά αργότερα ο Βιδάλ με προβολή έκανε το 2-0. Στο 35′ ο Ντεμπελέ με υπέροχη ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0 με πλασέ και ουσιαστικά η αναμέτρηση είχε κριθεί.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 78′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Ντεμπελέ (88′) και Αραούχο (89′). Η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, ενώ η Σεβίλλη παρέμεινε στην 6η θέση με 13 βαθμούς.

Δείτε φάσεις και τα γκολ του παιχνιδιού

https://youtu.be/9YuAWFK2KEk

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα