back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπήλιος Λιβανός στον Αθήνα 9.84: “Δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους Ελληνες πολίτες δίνοντας ψήφο σε κάποιους και σε άλλους όχι. Ούτε μπορούμε να κλέβουμε την ψήφο από εκείνους που βρίσκονται εκτός συνόρων την ημέρα των εκλογών. Η Ελλάδα πρέπει να τιμήσει το Σύνταγμά της δίνοντας ισότιμη ψήφο σε όλους τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, όπου και αν διαμένουν”

Διαβάστε επίσης

“Δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους Ελληνες πολίτες δίνοντας ψήφο σε κάποιους και σε άλλους όχι. Ούτε μπορούμε να κλέβουμε την ψήφο από εκείνους που βρίσκονται εκτός συνόρων την ημέρα των εκλογών. Η Ελλάδα, όπως και το σύνολο των χωρών της ΕΕ, πρέπει να τιμήσει το Σύνταγμά της δίνοντας ισότιμη ψήφο σε όλους τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, όπου και αν διαμένουν” είπε στον Αθήνα 9.84 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός. Χαρακτήρισε αλλόκοτη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή -όπως είπε- “αφενός αναγνωρίζει τη σχετική ανάγκη, αλλά αφετέρου υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να προσμετράται η ψήφος των αποδήμων στη συνολική καταμέτρηση”.

Για την υπόθεση ΝΟVARTIS, εκτίμησε ότι χρήζει περαιτέρω διερεύνησης η συμβολή του κ. Παπαγγελόπουλου στη διαδικασία καθοδήγησης της Δικαιοσύνης για πολιτικούς σκοπούς, σημειώνοντας ότι δεν διαφαίνονται οι ίδιες ενδείξεις για τον κ.Τσίπρα, ενώ δεν απέκλεισε διεύρυνση του πλαισίου έρευνας και για άλλα πρόσωπα. “Δεν μπορώ να δω άλλη λύση, ώστε να υπηρετήσουμε τους θεσμούς ,τη Δικαιοσύνη και να ρίξουμε φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση” κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα