back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Επίσημος αερομεταφορέας του Ελληνικού» η AEGEAN

Διαβάστε επίσης

Τη σύναψη συμφωνίας με τη Lamda Development για την προώθηση της επένδυσης του Ελληνικού, ανακοίνωσε η ελληνική αεροπορική εταιρεία AEGEAN. Η εταιρεία, στη διάρκεια των πτήσεών της, θα παρουσιάζει στους επιβάτες της υλικό με τα χαρακτηριστικά αλλά και τις νέες υπηρεσίες, εμπειρίες και προϊόντα που θα μπορούν να απολαμβάνουν με την εξέλιξη του έργου.

Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή διάχυση του έργου στους επιβάτες της AEGEAN, η πλειονότητα των οποίων προέρχονται από πόλεις του εξωτερικού, και μέσω αυτής της υποστήριξης της επιτυχούς ανάπτυξής του.

Με τη σύμπραξη αυτή, η AEGEAN ανακηρύσσεται ως ο «Επίσημος Αερομεταφορέας του Ελληνικού» και στο εξής, θα προβάλλεται με αυτήν της την ιδιότητα από τον φορέα ανάπτυξης του έργου στις παρουσιάσεις αλλά και στο υλικό επικοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με δεδομένο ότι η ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται σε 44 χώρες, με δίκτυο 151 προορισμών και μεταφέρει 14 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, είναι προφανές ότι η σύμπραξη αυτή θα έχει ισχυρή αποτελεσματικότητα και για τα δύο μέρη.

Συμμετοχή και στην επένδυση

Πέραν της προβολής του έργου, η AEGEAN θα συμμετέχει στην επένδυση, αγοράζοντας ίδιες μετοχές της Lamda Development που αντιστοιχούν στο 1,66% του μετοχικού της κεφαλαίου. Πρόθεσή της είναι να συμμετέχει και στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διαμορφώνοντας έτσι το σύνολο της σκοπούμενης επένδυσης της AEGEAN στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development, στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφερόμενος στη σύμπραξη αυτή, ο πρόεδρος της AEGEAN Ευτύχιος Βασιλάκης επισήμανε ότι «το Ελληνικό είναι έργο πνοής, αναβαθμίζει το πρόσωπο της Αθήνας και της χώρας στο εξωτερικό, δημιουργεί νέους λόγους επίσκεψης, συμβάλλει στην άμβλυνση της εποχικότητας του τουρισμού, καθιερώνοντας την πόλη στις City Break επιλογές διεθνώς».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα