back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς-Αλιασίμ 2-0: Επιτέλους ξόρκισε τον κακό του δαίμονα

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξόρκισε την κακοδαιμονία του απέναντι στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, τον νίκησε με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Shanghai Masters

Πέντε ήττες μετρούσε ο Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Αλιασίμ, τρεις στα juniors και δύο σε επίπεδο ανδρών, αλλά σήμερα κατάφερε να κερδίσει τον κακό του δαίμονα. Ο Έλληνας πρωταθλητής με ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία των δύο τάι-μπρέικ, λύγισε τον Καναδό με 7-6(3), 7-6(3), μετά από 2 ώρες και 6 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας.

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας έπαιξε με μεγάλη συγκέντρωση αλλά και ψυχή στα δύσκολα σημεία της αναμέτρησης, για να καταφέρει να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα στον 19χρονο Καναδό και στον 3ο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ο Τσιτσιπάς μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Πολωνό και Νο34 στον κόσμο, ενώ πριν λίγες εβδομάδες τον κέρδισε στην μεταξύ τους χωμάτινη αναμέτρηση για το Davis Cup στο Τατόι.

Εάν καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά, κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα