back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Γερμανία-Αργεντινή 2-2: Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις

Διαβάστε επίσης

Γερμανία κι Αργεντινή, μετά τον τελικό του Μουντιάλ του 2014, αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε φιλική αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Γερμανούς να είναι πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν δύο φορές και την Αργεντινή να παίζει πολύ καλύτερα στο β’ μέρος και να παίρνει την ισοπαλία με 2-2.

Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν στο 16’. Ο Κλόστερμαν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκνάμπρι με πολύ δύσκολη προβολή νίκησε τρεις αντιπάλους του και έκανε το 1-0. Η Γερμανία συνέχισε να κυριαρχεί και 6 λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0. Ο Γκνάμπρι από δεξιά πάσαρε μέσα στην περιοχή και ο Χάβερτζ ανενόχλητος και με απούσα την άμυνα των «γκαούτσος» από κοντά διαμόρφωσε το 2-0 με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο β’ μέρος όμως οι αλλαγές του Σκαλόνι βοήθησαν την Αργεντινή να μπει στο παιχνίδι, να κλείσει τους χώρους στο κέντρο από το οποίο οι Γερμανοί έκαναν παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά και κυριαρχούσαν. Στο 66′ ο Ακούνια έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Αλάριο με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και στο 85′ ήρθε και η ισοφάριση. Ο Αλάριο δημιούργησε τη φάση, έδωσε στον Οκάμπος και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Κλόστερμαν, Κοχ, Σούλε, Χάλστενμπεργκ, Κίμιχ, Τζαν, Γκνάμπρι, Χάβερτς, Μπραντ, Βάλντσμιντ

 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρκεσίν, Φοϊτ, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Περέιρα, Παρέδες, Ντε Πάουλ, Κορέα, Μαρτίνες, Ντιμπάλα

 Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα