back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τραμπ: Κερ και Πόποβιτς δεν σέβονται τη χώρα τους

Διαβάστε επίσης

Μετά την ανάρτηση στο twitter του τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ υπέρ του Χονγκ Κονγκ, έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα σε ΝΒΑ και Κίνα, η οποία δεν φαίνεται να έχει τέλος παρά μόνο μεγάλες οικονομικές συνέπειες για τη λίγκα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατέκρινε την στάση των Γκρεγκ Πόποβιτς και Στιβ Κερ, οι οποίοι κατά τον «πλανητάρχη» απέφυγαν να πάρουν θέση για να μην θιγούν τα συμφέροντα της λίγκας και έβαλαν σε δεύτερη μοίρα εκείνα των ΗΠΑ

Αναλυτικά ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε:

«Ο Στιβ Κερ ρωτήθηκε και έκανε σαν μικρό παιδί. Τόσο φοβισμένος που δεν απάντησε καν στην ερώτηση. Δεν μπορούσε να απαντήσει στην ερώτηση. Έτρεμε. “Ω, ω, ω, δεν ξέρω. Δεν ξέρω”. Δεν ήξερε πως να απαντήσει στην ερώτηση αλλά παρόλα αυτά μιλάει πολύ άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Τραμπ για τον προπονητή των Γουόριορς.

Oσο για τον Γρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος είναι και από τους μεγαλύτερους επικριτές της πολιτικής του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε:

«Ήταν περίπου όπως ο Κερ, αλλά δεν έδειχνε ακριβώς τόσο φοβισμένος στην πραγματικότητα. Όμως δεν έχουν πρόβλημα να μιλάνε άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν όμως αναφέρονται στην Κίνα, δεν θέλουν να πουν κάτι κακό.

Νομίζω πως ήταν θλιβερό. Παρακολουθώ τον τρόπο που ο Κερ κι ο Πόποβιτς αλλά κι άλλοι κανακεύουν την Κίνα και όμως δείχνουν να μη σέβονται την ίδια τους τη χώρα. Μοιάζουν να μην τη σέβονται. Και έλεγα: τι διαφορά. Δεν είναι λυπηρό; Για μένα είναι. Πολύ λυπηρό».

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα