back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Θέλουμε επιτέλους να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Διαβάστε επίσης

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά με τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, υπάρχει πεδίο σύγκλισης για το θέμα της ψήφου των ομογενών.

«Εμείς θέλουμε επιτέλους να ψηφίζουν οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι του εξωτερικού. Να προσμετράται η ψήφος τους. Να εκλέγουν αντιπροσώπους» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χαμένη ευκαιρία και κάλεσε όλα τα όμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καταλήγοντας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε πως επισήμανε στον κ. Μητσοτάκη «ότι απέναντι στην εντεινόμενη τουρκική επιθετικότητα χρειάζονται εθνική ομοψυχία και αποφασιστική στάση στο εσωτερικό όπως και συγκεκριμένα μέτρα και αποφάσεις ΤΩΡΑ από τους εταίρους και συμμάχους μας».

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε η κ. Γεννηματά, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει οπωσδήποτε απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας και αλλαγή της Κοινής Δήλωσης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα