back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με την ορατότητα να είναι περιορισμένη στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 26 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα