back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθνική ομάδα: Με αλλαγές και Ρέτσο στο παιχνίδι με τη Βοσνία

Διαβάστε επίσης

Το παιχνίδι με την Ιταλία ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Εθνική ομάδα στρέφει Την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική αφήνει πίσω της την αναμέτρηση με την Ιταλία στη Ρώμη, όπου μπορεί να κέρδισε της εντυπώσεις αλλά αποτέλεσμα δεν πήρε. Σειρά έχει τώρα το ματς της Τρίτης με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro.

Στην προπόνηση ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Παναγιώτης Ρέτσος, μετά την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων και ίσως πάρει και εκείνος την ευκαιρία από τον Φαν Σιπ στο αυριανό παιχνίδι. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες δοκιμές μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης, έχοντας στο μυαλό του και τις επόμενες υποχρεώσεις της γαλανόλευκης για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο δεν προπονήθηκαν και έμειναν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, ενώ κάποιοι που είχαν συμμετοχή κόντρα στην Ιταλία έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα