back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ζανκτ Πάουλι έδιωξε τον Σαχίν για τα σχόλια υπέρ της Τουρκίας

Διαβάστε επίσης

Ο Τσενκ Σαχίν μέσα από τα social media εξέφρασε την στήριξη για τον πόλεμο στην Συρία και οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι ζήτησαν να φύγει από την ομάδα.

Όπως και τελικά έγινε, με την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου να παίρνει την απόφαση για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσει το, ήδη, τεταμένο κλίμα που υπήρχε με τους οπαδούς.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media υποστήριξε ανοικτά την εισβολή και τον πόλεμο της Τουρκίας στην Συρία.

Αυτό ήταν η αφορμή για τους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι να ξεσηκωθούν. Οι οπαδοί της ομάδας στο καταστατικό τους απαγορεύουν ακραίες συμπεριφορές εναντίον ανθρώπων διαφορετικού χρώματος και πεποιθήσεων.

Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης ανέβασαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της εισβολής στην Συρία και όχι μόνο αυτό αλλά ζήτησαν να φύγει ο Σαχίν από την ομάδα.

Τελικά, η επιθυμία τους έγινε πράξη και με ανακοίνωσή της η Ζανκτ Πάουλι, γνωστοποίησε ότι πλέον ο παίκτης δεν υπολογίζεται ούτε για τις προπονήσεις, ούτε φυσικά για τους αγώνες, τονίζοντας ότι είναι κατά κάθε ενέργειας που μπορεί να εκφράζει φιλοπολεμικές διαθέσεις.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα