back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης για την εισβολή στον Αθήνα 9.84: Οι τσαμπουκάδες τελείωσαν

Διαβάστε επίσης

«Οι τσαμπουκάδες τελείωσαν. Όταν κάποιος επεμβαίνει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό με βία θα αντιμετωπίσει και τις συνέπειες του νόμου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο Δημοτικό συμβούλιο απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα» Ντίνα Ρέππα, η οποία στην ουσία ζήτησε εξηγήσεις από την δημοτική αρχή επειδή υποβλήθηκαν μηνύσεις στα άτομα που εισέβαλαν βιαίως στον Αθήνα 9.84, απαιτώντας να παίξει στον αέρα ηχογραφημένο τους μήνυμα.

Ο κ. Μπακογιάννης, αφού είπε στην κ. Ρέππα ότι αυτός ζήτησε να υποβληθούν οι μηνύσεις, κατέληξε λέγοντας ότι οι εποχές του «κουνάω το δάκτυλο και απειλώ» πέρασαν, επισημαίνοντας ότι αυτό που εφαρμόζεται τώρα είναι η Δημοκρατία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της προέδρου του Αθήνα 9.84 κ. Νίκης Αραμπατζή η οποία αφού είπε στην κ. Ρέππα ότι από την υπεράσπιση της έμαθε την ταυτότητα των εισβολέων, το δημοτικό συμβούλιο κατέληξε λέγοντας ότι τα φαινόμενα βίας δεν είναι ανεκτά. «Τους καλούμε όλους να έρθουν χωρίς όμως κουκούλες και μαντήλια», ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι θα στηθεί στην πρωτεύουσα μνημείο κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Η εξαγγελλία του μνημείου ήρθε μετά την πρόταση του Νάσου Ηλιόπουλου για μετονομασία της οδού Γλαδστώνος σε Ζακ Κωστόπουλου.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα