back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Χακάν Σουκούρ αντίθετος με την εισβολή στη Συρία και εναντίον Ερντογάν

Διαβάστε επίσης

Ο βετεράνος επιθετικός της Γαλατασαράι και της Ίντερ στοχοποιήθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο όπως και ο Ενές Καντέρ, επειδή δεν τάχθηκε υπέρ της εισβολής στη βόρεια Συρία.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ο πρωταθλητής ενόργανης Ιμπραχίμ Τσολάκ επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαιρετώντας στρατιωτικά μετά τις επιτυχίες τους, προκειμένου να δείξουν ότι επιδοκιμάζουν την απόφαση του Τούρκου προέδρου για εισβολή στη βόρεια Συρία.

Το αν η απόφασή τους ήταν ειλικρινής ή έγινε από «φόβο» και πίεση ή απλά από τυφλή υπακοή, δεν είναι γνωστό. Το σίγουρο όμως είναι πως υπέρ της τουρκικής εισβολής δεν τάσσονται όλοι οι Τούρκοι και ένας από αυτούς είναι και ο Χακάν Σουκούρ, μία από τις τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές της χώρας.

Ο παλιός άσος της Γαλατασαράι, της Ίντερ και φυσικά της εθνικής Τουρκίας, ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμά του για την ένοπλη σύγκρουση στην τουρκοσυριακή μεθόριο, γεγονός μάλιστα που προκάλεσε την στοχοποίησή του από τον Ερντογάν:

«Δεν είναι όλοι σαν τον Χακάν Σουκούρ και τον Ενές Καντέρ…». Τον γνωστό NBAer, δηλαδή, που επίσης αρνείται να συμφωνεί τυφλά με τις επιταγές του Τούρκου προέδρου.

«Ο δικός μου είναι ένας αγώνας για δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για ελευθερία και για ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν με νοιάζει αυτό που μπορεί να χάσω, αν κερδίζει η ανθρωπότητα», ανέφερε το μήνυμα του Σουκούρ στο Twitter σχετικά με την τουρκική εισβολή στη Συρία.

Το tweet του Σουκούρ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα