back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων ζητούν οι έμποροι

Διαβάστε επίσης

Η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων και η πάταξη του παραεμπορίου βρέθηκαν στο επίκεντρο έκτακτης σύσκεψης νωρίς το πρωί, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του συντονιστικού κέντρου εποπτείας αγοράς και αντιμετώπισης παραεμπορίου, στο γραφείο του Γεν. Γραμματέα Εμπορίου & Καταναλωτή κου Πάνου Σταμπουλίδη και παρουσία εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνων.

Στο επίκεντρο η παρουσίαση των αποτελεσμάτων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και συγκεκριμένες δράσεις που πρέπει να επακολουθήσουν άμεσα, με σκοπό τη συνολική βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας.

Γενική Γραμματεία Εμπορίου, ΣΥΚΕΑΑΠ και Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχεδιασμό κοινών δράσεων για την προβολή του έργου κατά του παράνομου εμπορίου καθώς και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, στην κοινωνία και στην υγεία, η αγορά προϊόντων παρεμπορίου.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου επανέλαβαν το αίτημα για άμεση κατάργηση του θεσμού των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων με τον Γεν. Γραμματέα να εμφανίζεται θετικός και να δηλώνει πως θα εξετάσει άμεσα το αίτημα.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα