back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Συναυλία για το ΚΕΘΕΑ στην Πλατεία Συντάγματος

Διαβάστε επίσης

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Συντάγματος γίνεται αυτή την ώρα η συναυλία συμπαράστασης που οργάνωσε o Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ.

Γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν αυτή την ώρα τη φωνή τους με το ΚΕΘΕΑ, ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει το νομοθετικό πλαίσιο κάτω από το οποίο λειτουργεί το ΚΕΘΕΑ σε ότι αφορά τη διοίκησή του. Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου να διορίζει ο υπουργός Υγείας τη διοίκηση του ΚΕΘΕΑ και όχι η γενική συνέλευση του ΚΕΘΕΑ όπως συμβαίνει εδώ και 33 χρόνια.

Στη συναυλία παίρνουν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Δημήτρης Μητσοτάκης, ο Μαυρογιώργης, η Γιώτα Νέγκα, οι Panx Romana, ο Παναγιώτης Σκουλάς, το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ Χορδές και οι Καλλιτεχνικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Αυτό που χαρακτηρίζει τη συναυλία είναι ότι όλοι οι καλλιτέχνες δηλώνουν την συμπαράστασή τους στο ΚΕΘΕΑ και το σύνθημα που κυριαρχεί είναι «Είμαστε όλοι ΚΕΘΕΑ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ».

Στην πλατεία Συντάγματος στον χώρο της συναυλίας υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ και των Συλλόγων Οικογένειας των θεραπευτικών προγραμμάτων.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα