back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Σε διάβημα προς την Τουρκία προχώρησε η Αθήνα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει σε σημείο του νοτίου Έβρου, με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού.

Εξάλλου, «με αφορμή διασπορά πρόσφατων fake news, τονίζεται ότι καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα” αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική του ανακοίνωση, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει στον Εβρο.

Στους 170 ανήλθαν οι νεκροί από κορονοιό στη χώρα μας. Σήμερα, υπέκυψε γυναίκα 91 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, Αγία Βαρβάρα.

Την εμπρηστική επίθεση εντός του προαύλιου χώρου των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, καταδίκασε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος. Σημειώνει ότι “όπως κάθε εγκληματική ενέργεια, αποσκοπεί στη διασάλευση της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, αλλά και στην κάμψη του ελεύθερου φρονήματος των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών”. Οι δράστες πυρπόλησαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα 4 αυτοκίνητα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διεξάγει η αστυνομία.

Από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τη δημιουργία του “Μεγάλου Περιπάτου”. Για κάθε οδό, θα υπάρχουν έγκαιρες και αναλυτικές ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για την διευκόλυνση κατοίκων, εργαζόμενων και επισκεπτών της πόλης. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Μικροποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 33 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, είναι μεταξύ των ευρημάτων της αστυνομίας στα σπίτια δύο συλληφθέντων, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, στα Χανιά. Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα