back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εφ όλης της ύλης αντιπαράθεση στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Διαβάστε επίσης

Εφ όλης της ύλης πολιτική αντιπαράθεση στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για διάφορες ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης είχε αρχικά έντονη κόντρα με το Νίκο Παππα με αφορμή το άρθρο 53 του νομοσχεδίου, που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνει συγκεκριμένο επιχειρηματία διανομής Τύπου.

«Το άρθρο 53 δεν αφορά πρακτορείο διανομής τύπου αλλά στις ταχυμεταφορές, όταν έρχεστε εδώ να είστε σοβαροί. Έχετε εμμονή με συγκεκριμένα ονόματα και αυτό είναι ύποπτο. Είναι δυνατόν να έρχεται μια κυβέρνηση να νομοθετεί για έναν επιχειρηματία.. εσείς τα κάνατε αυτά», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επέλεξε την δημοσιογράφο Γιαννα Παπαδακου ως επικεφαλής ευρωομάδας, επιβραβεύοντας την για την αντικειμενική της εντός εισαγωγικών δημοσιογραφία.

«Είναι σόλικο να μας λέει για την Γιάννα Παπαδάκου η κυβέρνηση που έβαλε πρόεδρο στην ΕΡΤ τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού» είπε ο Παύλος Πολάκης, ενώ επιτέθηκε και στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος που όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπε δημοσιονομικό κενό αλλά όταν εξελέγη η ΝΔ «τρέχουμε χαρούμενοι στα λιβάδια με λυμένες κοτσίδες».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο, πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι θα κάνει καλύτερη τη ζωή των επιχειρηματιών, σεβόμενο την συνταγματική και την περιβαλλοντική νομοθεσία, βάζοντας στοιχειώδεις κανόνες λογικής πάνω στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα