back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Μόλις τρία νέα κρούσματα κορωνοϊου καταγράφηκαν στη χώρα, το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά από την έναρξη της πανδημίας, 171νας άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Από τη Δευτέρα, 25 Μαίου, επαναλειτουργούν οι εξωτερικοί χώροι καφέ και εστιατορίων. Οι επαγγελματίες της εστίασης που υπάγονται στο Δήμο Αθηναίων θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, αίτηση για περισσότερα τετραγωνικά τραπεζοκαθισμάτων, για μείωση τελών καθώς και για χρήση κοινόχρηστου χώρου.. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου eservices.cityofathens.gr, με τη χρήση των κωδικών του Taxisnet. «Γρήγορα, πρακτικά, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία» όπως γράφει στα social media ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Από την Δευτέρα εξάλλου, χωρίς περιορισμούς θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια, μεταλλικές λάμες, ναρκωτικά χάπια, αλλά ΚΑΙ ένα αυτοσχέδιο …αποστακτήριο, ένα μπάρμπεκιου με κάρβουνα και έναν ναργιλέ, εντόπισαν οι αρχές κατά τη διενέργεια ελέγχου στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Βρέθηκαν επίσης ηλεκτρικά είδη και εξοπλισμός κουζίνας, επιδαπέδια κλιματιστικά, και πολλά ακόμη.. Διενεργείται πειθαρχική έρευνα σχετικά με την προέλευση και την εισαγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ σε βάρος 30 κρατουμένων σχηματίζεται δικογραφία για σωρεία αδικημάτων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τη δημιουργία του “Μεγάλου Περιπάτου”. Για κάθε οδό, θα υπάρχουν έγκαιρες και αναλυτικές ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για την διευκόλυνση κατοίκων, εργαζόμενων και επισκεπτών της πόλης. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα