back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 10-8 τη ρωσική Σίντεζ Καζάν

Διαβάστε επίσης

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό Champions League πήρε ο Ολυμπιακός, δείχνοντας τη δύναμή του με 10-8 της Σίντεζ Καζάν.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στο ρωσικό σύλλογο, διατηρώντας τα ηνία του σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς (πλην του 0-1) και έφτασαν στη νίκη, παρότι έμειναν χωρίς γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων ήταν ο Γεννηδουνιάς με τρία τέρματα, ενώ από δύο πέτυχαν οι Γιόκοβιτς και Αργυρόπουλος.

Επόμενος αντίπαλος για το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου είναι η Γιαντράν Νόβι, στις 29 Οκτωβρίου.

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο ματς, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα (2-1), με γκολ των Μουρίκη και Γεννηδουνιά μέσα στο επόμενο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (2-2) σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με ένα σερί τριών τερμάτων των Μίτροβιτς, Γεννηδουνιά και Αργυρόπουλου (5-2), όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 5-4.

Ο Γιόκοβιτς σταμάτησε το σερί της Σίντεζ, που μείωσε εκ νέου στο γκολ (6-5) και να φτάνουν χωρίς πρόβλημα στο 8-6 του ημιχρόνου. Η διαφορά των τριών τερμάτων διατηρήθηκε και το τρίτο οκτάλεπτο, που ολοκληρώθηκε με 10-7.

Το τέταρτο οκτάλεπτο προβλημάτισε για τον Ολυμπιακό, αφού η Σίντεζ μείωσε σε 10-8, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ ευκαιρίες είχαν και οι Ρώσοι, που μέτρησαν δύο δοκάρια.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβας, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κακαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 1

Σίντεζ Καζάν (Ερίσοφ): Αντόνοφ, Λαζάρεφ 2, Ζινούροφ 1,
Οντίντσοφ, Μπουγκάτσουκ, Κράσνορ, Ντερεβιάνκιν, Αντριούκοφ 1, Μιρόνοφ, Ρουζόφ – Αλένιτσεφ 1, Λισούνοφ, Λατίποφ 3, Μάκας

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα