back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ομορφαίνει την Πλατεία Αγίου Παύλου ο Δήμος Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Στην παραδοσιακή γειτονιά του Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα στην ομώνυμη πλατεία που είναι καθημερινά στέκι για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο Αθηναίων συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και συνολικότερης αποκατάστασης της καλής εικόνας και της λειτουργικότητας της πλατείας.

Οι άνθρωποι της διεύθυνσης Ηλεκτρολογικού φρόντισαν να λειτουργήσουν ξανά οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, αλλάζοντας τις χαλασμένες λάμπες και διορθώνοντας τα ηλεκτρολογικά προβλήματα.

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς οι εργαζόμενοι κλάδεψαν όλα τα ψηλά δέντρα (λεύκες, φοίνικες) καλλώπισαν τους θάμνους και την χαμηλή βλάστηση, περιποιήθηκαν το γκαζόν και φύτεψαν νέα μικρά φυτά.

Πολύπλευρη παρέμβαση έκανε και η διεύθυνση Καθαριότητας σκουπίζοντας και πλένοντας τον χώρο με πεπιεσμένο νερό και ειδικό υγρό, βάφοντας παρτέρια όπως και τα επιδαπέδια καλαθάκια και αντικαθιστώντας όλα εκείνα τα οποία δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Επίσης βάφτηκαν και όλα τα παγκάκια που βρίσκονται στον χώρο.

Ο σχεδιασμός του Δήμου Αθηναίων υλοποιείται καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας με στόχο, όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι παρεμβάσεις που ομορφαίνουν την πόλη σε κάθε της γωνιά να γίνονται ταυτόχρονα απ΄ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, γρήγορα, αποτελεσματικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτήρηση στη συνέχεια αλλά και διαρκή συντήρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα