back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έφτασε η ώρα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό λύθηκε με την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ να μονιμοποιήσει τον Κεστούτις Κεμζούρα και τώρα έρχεται η ώρα για αλλαγές στο ρόστερ.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ και σέντερ. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την …φτωχή αυτή την εποχή μπασκετική αγορά για έναν παίκτης με ικανότητα στην οργάνωση και τη δημιουργία, καθώς και έναν αθλητικό ψηλό στη θέση πέντε. Τρελά λεφτά δεν πρόκειται να δωθούν καθώς θα πρέπει να αποζημιωθούν και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το λιμάνι.

Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι άμεσες, με τους Μπόλντγουϊν, Τσέρι και Ρούμπιτ να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όσον αφορά στις προσθήκες, ο Κεμζούρα και οι συνεργάτες του «ξεσκονίζουν» την αγορά για παίκτες που είτε δεν βρήκαν ομάδα στην Ευρώπη, είτε «κόπηκαν» από το ΝΒΑ και θα αναζητήσουν την τύχη τους στη Γηραιά Ήπειρο.

Image result for MIAMI HEAT,COOULE,TSALMERS
Ο Μάριο Τσάλμερς με τη φανέλα των Χιτ

Δύο από τους παίκτες που προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Λιθουανό τεχνικό είναι οι Μάριο Τσάλμερς και Νόρις Κόουλ. Δύο παίκτες που είχαν παίξει μαζί στη σπουδαία ομάδα που είχαν δημιουργήσει οι Μαϊάμι Χιτ το 2012 και 2013, όταν κατέκτησαν για δύο σερί χρονιές το πρωτάθλημα. Έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό,  έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι και οι δύο ελεύθεροι.

Image result for MIAMI HEAT,  NORRIS COOL
Ο Νόρις Κόουλ

Ο Νόρις Κόουλ την περασμένη αγωνίστηκε στην Μπούντουτσνοστ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αβελίνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τσάλμερς την περσινή σεζόν έπαιξε στην Βίρτους Μπολόνια και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα