back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Με συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω της χαμηλής διασποράς του κορωνοϊου, αλλά και με αυστηρά πρωτόκολλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ξεκινά αύριο η τρίτη φάση της επιστροφής στην κανονικότητα

Πιο συγκεκριμένα από αύριο … Στα σχολεία επιστρέφουν οι μαθητές της πρώτης και δευτέρας Λυκείου, και οι μαθητές Γυμνασίου….

Επαναλειτουργούν εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, διαιτολογικά γραφεία, κέντρα περιποίησης σώματος, ζωολογικά πάρκα, βοτανολογικοί κήποι, όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι…. Σχολές εκπαίδευσης κατοικίδιων ζώων και επιχειρήσεις στολισμού..

Ανοιχτές θα είναι αθλητικές εγκαταστάσεις και κολυμβητήρια για την κάλυψη αναγκών ατομικής προπόνησης από αθλητές σωματείων, ηλικίας 13 ετών και άνω….

Άγκυρα σηκώνουν τα πλοία από και προς την Κρήτη, ενώ χωρίς περιορισμούς θα γίνεται η μετακίνηση των πολιτών σε όλη την ηπειρωτική χώρα. ….

Αύριο εξάλλου κατατίθεται στη Βουλή και η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που περιλαμβάνει διευκολύνσεις για την επαναλειτουργία της εστίασης από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Μαΐου.

Αναλυτικές οδηγίες για το άνοιγμα των επιχειρήσεων έδωσε το απόγευμα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. Όπως είπε με την επαναλειτουργία καφε μπαρ και εστιατορίων θα έχει ανοίξει το 65% των επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή λειτουργίας.

Καλή ήταν η εικόνα στις εκκλησίες, κατά τη σημερινή πρώτη μέρα της λειτουργίας τους παρουσία πιστών, ενώ θετικός είναι και ο απολογισμός από τις παραλίες, παρά τις όποιες εξαιρέσεις, εκτίμησε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς. Ανακοίνωσε επίσης, ότι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, δεν θα παραχωρηθούν φέτος χώροι για τον εορτασμό του τέλους της νηστείας του Ραμαζανιού

Φρένο στα δημοσιεύματα περί ανασχηματισμού βάζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.. “Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και της οικονομικής δραστηριότητας ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται” επισημαίνουν οι ίδιες πηγές και εστιάζουν στα υψηλά θετικά ποσοστά που καταγράφονται για την κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις.

Ο ΑΘΗΝΑ 9,84, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, ανοίγει τα μικρόφωνα σε οργανώσεις, συλλογικότητες, ομάδες και πρόσωπα που δίνουν τη μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία όλων. Συζητήσεις και αφιερώματα υπάρχουν σε όλες τις ζώνες του προγράμματος, ενώ κάθε ώρα, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, ακούμε τους εκπροσώπους των οργανώσεων.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις και αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα