back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: «Λίφτινγκ» στο Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο

Διαβάστε επίσης

Νέες συντονισμένες δράσεις του δήμου Αθηναίων στις γειτονιές. Οι δράσεις συνεχίζονται όπως έχει δεσμευτεί στους δημότες της Αθήνας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

[su_slider source=”media: 139063,139064,139065,139066,139067″]

Σήμερα Πέμπτη ξεκίνησε από νωρίς το πρωί οργανωμένη παρέμβαση στο πάρκο του Λόφου Λαμπράκη στην 2η Δημοτική Κοινότητα από τις διευθύνσεις Καθαριότητας, Πράσινου και Ηλεκτροφωτισμού. Κλαδευτήκαν τα δέντρα, καλλωπίστηκαν οι θάμνοι, κουρεύτηκε το γρασίδι ενώ ταυτόχρονα φυτεύτηκαν καινούργια δέντρα προκειμένου το πράσινο του πάρκου να εμπλουτισθεί. Επισκευάστηκαν τα σπασμένα παγκάκια και βάφτηκαν καθώς και οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, τα επιτραπέζια και επιστήλια καλαθάκια, ενώ αντιμετωπίστηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό. Τέλος, η δράση ολοκληρώθηκε με πλήρη καθαρισμό και πλύσιμο του πάρκου και του πεζόδρομου.

Το πάρκο του Λόφου Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο αποτελεί ένα ακόμα χώρο που ο δήμος Αθηναίων φροντίζει όχι μόνο να γίνει ομορφότερος, πιο φωτεινός και πιο φιλικός για τους δημότες αλλά ταυτόχρονα μεριμνά ώστε συντηρείται τακτικά, με ανάλογες δράσεις που γίνονται πλέον με σχέδιο και προγραμματισμό και στις 129 γειτονιές της Αθήνας παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα των υπηρεσιών του Δήμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα