back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Συμφώνησε ο Τσάλμερς και έρχεται στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Ο Μάριο Τσάλμερς είναι από την Παρασκευή παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μάριο Τσάλμερς καθώς συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ κι έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο και αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα η διοίκηση της Ένωσης κατάφερε να μπει όρος στο συμβόλαιό του πως αν δεν πείσει θα υπάρχει δικαίωμα λύσης της συνεργασίας σε έναν μήνα. Αρχικά ο Τσάλμερς θα αγωνίζεται μόνο στο Basketball Champions League και εφόσον δείξει τα καλά του στοιχεία τότε θα δηλωθεί και στην Ελλάδα παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Ο Τσάλμερς (1,88μ.) είναι ένας ομαδικός γκαρντ, καλός δημιουργός και συνεπής αμυντικός, που θα δώσει περισσότερη ισορροπία στο περιφερειακό παιχνίδι της ΑΕΚ. Ήταν δύο φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Χιτ, 2012 και 2013, έχοντας θέση βασικού δίπλα σε Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος. Στο ΝΒΑ παρέμεινε μέχρι και την σεζόν 2017/18 και πέρσι τον Μάρτιο μετακόμισε στην Βίρτους Μπολόνια με την οποία είχε 7,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 6 συμμετοχές στο Basketball Champions League, το οποίο και κατέκτησε με την ιταλική ομάδα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα